500₺ ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz!

Marko Paşa ve Harman Kahvelerimiz

“Derdini Marko Paşa’ya anlat.” deyimini duydunuz mu hiç?  

İstanbul’da yaşamamıza rağmen belki de bir çoğumuzun haberdar olmadığı bir hikaye bu. Ta ki Kadıköy’de Story Coffee Roasters’ın Marko Paşa Köşkü’ndeki Moda şubesine adım atana kadar. Marko Paşa’nın hekimlikle geçen, halkın gönlünde yer bulan hayatının hikayesi şimdi Story Coffee Roasters’ın Marko Paşa Blend çekirdeğiyle yaşamaya devam ediyor. İstanbul gibi hikayelerin, tarihlerin ve yaşamların iç içe geçtiği bir şehirde bizden önce yaşayan insanların hikayelerini yok etmek yerine, onları sahiplenerek günümüze taşımak yapabileceğimiz en güzel şeylerden biri.

Marko Paşa House Blend - Medium Dark Roast

Marko Paşa Blend’imiz iki farklı Brezilya çekirdeğinden oluşuyor. Hem filtre hem de espresso içiminde kullanabileceğiniz Marko Paşa çekirdeğimiz, yumuşak bir içime sahip. Sizin için hazırladığımız ve tadımını her fırsatta geliştirdiğimiz Everyday Blend’imiz ise yine iki farklı Brezilya çekirdeği ve bir tane Etiyopya çekirdeğinden oluşuyor.

Everyday Blend - Medium Dark Roast

Espresso ve süte uygun kahvelerimiz için kullandığımız Everyday Blend’imiz, yaz ayları için hazırladığımı Cold Brew’imizin de vazgeçilmez bir parçası. Hem misafir olarak geldiğinizde şubelerimizde hem de evlerinize verdiğiniz siparişleriniz blenlerimizi tadabilir ve bizimle fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın